Overlijden René Gijzen

Zondagochtend, 7 maart jl., is onze collega René Gijzen, docent bij het Norbertus Gertrudis Lyceum, na een ziekbed overleden. René heeft zich de afgelopen 39 jaar met hart en ziel ingezet voor onze scholen. Als docent Economie, M&O, Handelswetenschappen, Bedrijfseconomie en Econasium was hij zeer geliefd bij zijn leerlingen. De leerling stond altijd voorop.

René, meneer Gijzen voor onze leerlingen, was een fenomeen en een icoon. We verliezen in hem een bevlogen, aimabele en fantastische docent en een genereuze, loyale en geliefde collega.

René wordt aanstaande zaterdag in besloten kring begraven. Zijn afscheid wordt niet gestreamd. We zullen dus niet met elkaar het afscheid van René op afstand kunnen bijwonen. Het lokaal van René, A103, wordt daarom ingericht als gedenkruimte ter nagedachtenis aan hem. Hier kunnen (oud-)collega’s en (oud-)leerlingen hem herdenken en een persoonlijke boodschap achterlaten.

Wij wensen iedereen veel sterkte en zijn in gedachten bij zijn vrouw Ineke, hun dochter en haar partner en hun familie.