Eindexamenresultaten

Sinds dinsdag 26 mei – de dag dat onze examenkandidaten de uitslag van hun eindexamen schooljaar 2019-2020 hebben gekregen – hangen de vlaggen uit. Vandaag, op de landelijke diploma dag,  komen daar onze wimpels bij. Op dit moment zijn zowel op het havo als het vwo 95% van de leerlingen geslaagd, dat zijn er 305. Dat is een resultaat waar we allemaal erg trots en tevreden op mogen zijn. Van de Gymnasiumkandidaten is 100% geslaagd. Tot nu toe slaagden negen leerlingen Cum Laude en wellicht zijn dat er na de RV-toetsen nog meer.

We zijn trots op onze examenleerlingen. In een bijzondere tijd hebben ze laten zien dat zij klaar zijn voor de toekomst. Ze hebben zich ontzettend flexibel getoond, niet opgegeven en een geweldige prestatie neergezet.