Informatieavond Begaafdheidsprofielschool Norbertus Gertrudis Lyceum

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat het Norbertus Gertrudis Lyceum te bieden heeft op het gebied van onderwijs aan begaafde leerlingen? Wil jij graag eens ervaren wat we op het Norbertus Gertrudis Lyceum doen? Dat kan! U en jij zijn van harte welkom op maandag 17 februari. In een bijeenkomst van ongeveer één uur nemen we u mee in ons verhaal en mag jij een verrijkingsles volgen. Er is uiteraard tijd voor het stellen van vragen.

We nodigen u en jou uit in het ‘tuinhuis’ van de school. U komt hier via de poort aan de Lyceumlaan. U gaat via de poort het schoolterrein op en gaat meteen na het iXperium-huis naar links.

• Vanaf 18.45 uur staan koffie, thee en iets fris klaar voor u en jou.
  • Na een gezamenlijke start volgen ouders en kinderen een eigen programma. Aan de ouders geven we een beeld van de school en het onderwijs. De kinderen krijgen op datzelfde moment een verrijkende activiteit.
  • Om 19.45 komen we weer bij elkaar en kan alles gevraagd worden wat er in u en jou opkomt. Rond 20.00 uur sluiten we de bijeenkomst af.
  •  Aanmelden kan door een mail te sturen naar JJJ.Valkenborg@nglyceum.nl