Reünie Norbertuscollege 100 jaar

Helaas hebben we moeten besluiten om de reünie van het Norbertuscollege op zaterdag 23 april 2022 wederom uit te stellen.

De nieuwe datum is gepland in het voorjaar van 2024. Zodra de nieuwe datum is vastgesteld brengen we je hiervan op de hoogte.

Ga voor meer informatie naar: www.norbertuscollegereunie100jaar.nl

We blikken alvast vooruit:

Er komen ontmoetingsplaatsen die het makkelijker maken om medeleerlingen van toen op te sporen in de menigte.
Oud-leerlingen kunnen, als ze dat tenminste leuk vinden, hun oud-docenten ontmoeten op een bepaalde tijd en plaats.

En vanzelfsprekend wordt na de ontmoeting op school ’s avonds de reünie bruisend voortgezet in de stad. Met de horeca van Roosendaal worden op dit moment afspraken gemaakt over aangepaste menuutjes, hapjes en drankjes. Aan oud-leerlingen is gevraagd  om met hun bandje van toen op te treden in enkele cafés en restaurants in het centrum. Een eerste landelijke oproep om daaraan mee te doen gaf dezelfde dag nog een grote response: met alle talenten van toen en nu kunnen we zo een impresariaat beginnen.

Als je nog leuk, interessant (foto)materiaal hebt, mail dat dan alsjeblieft naar: reunie@norbertuscollege.nl

Hartelijke groeten,

De reüniecommissie