Kom Kennis Maken

Jaarlijks worden de Kom Kennis Maken - middagen georganiseerd voor de leerlingen uit groep 8. In deze middag krijg je alvast een idee van hoe het er op het Norbertus Gertrudis Lyceum aan toe zal gaan. Het wordt een middag waarin je samen met andere groep 8-leerlingen kennis kunt komen maken met onze school. Je volgt vier lessen van 20 minuten, je ontmoet brugklassers, leraren en leerlingen die al langer op school zitten.

De middag begint om 13.15 uur en duurt tot 16.00 uur.

Wij organiseren vijf keer de Kom Kennis Maken - middagen. Voor het schooljaar 2021-2022 zijn deze middagen op
29 september, 3 november (vol, aanmelden niet meer mogelijk), 8 december (vol, aanmelden niet meer mogelijk), 12 januari (vol, aanmelden niet meer mogelijk) en 2 februari.

Wegens overweldigend succes en om zoveel mogelijk leerlingen uit groep 8 met onze school kennis te laten maken mogen we nog 2 extra kom kennis maken middagen organiseren. De data zijn 9 februari en 16 februari.

Aanmelden kan dan als volgt: Stuur een mail met je naam, telefoonnummer van je ouders, de naam van je basisschool en de datum waarop je graag wilt meedoen naar kennismaken@nglyceum.nl