Groep 7 en 8

Als jij leerling bent die nu in groep 7 of 8 zit dan wordt het voor jou belangrijk dat je nadenkt over wat voor jou de middelbare school is die het best bij jou past. Daarom is goed oriënteren op de scholen heel belangrijk. Natuurlijk zouden wij het superleuk vinden als je volgend jaar of het jaar daarna een heuse “Nortrudiaan” wordt, maar wij vinden het het allerbelangrijkst dat je een school vindt die goed bij je past. Daarom organiseren we een aantal activiteiten omdat we hopen dat daarmee de keuze voor jou gemakkelijker wordt.

Wat hebben we?
We hebben voor alle groep7 en groep 8 leerlingen de Kom Kennis Maken-middagen op woensdagmiddagen.

Als je juf of meester het daarmee eens is dan kun je een ochtend komen meelopen. Dat is alleen voor groep achters. Maar je moet dus wel toestemming hebben van je juf of meester.

Omdat we een BegaafdheidsProfielSchool zijn organiseren we interessante modules voor leerlingen die dat leuk vinden. We noemen dat de junioracademie.

Ook hebben we op zaterdag 27 januari 2018 onze open dag. Dan ben je van harte welkom samen met je vader en moeder en wie je verder nog allemaal wilt meebrengen.

En als je meer wilt weten van de BegaafdheidsProfielSchool? Op dinsdag 30 januari 2018 organiseren wij een informatieavond voor jou en je ouders.

En als je nu al nieuwsgierig bent geworden? Kijk dan alvast onderstaand filmpje. Dat gaat over hoe wij op school werken.